Soupravy

Ložní soupravy z ovčí vlny jsou typické výbornou termoregulační a hydroregulační schopností - je to vlastnost, nazývaná tzv. suché teplo, které chrání vaše tělo od vlhkosti a souběžně s lanolinem i před roztoči. Díky konstantní teplotě a vlhkosti jsou vhodné i pro astmatiky. Díky prohřívací schopnosti výrobky snižují bolestivost a naopak zvyšují pohyblivost kloubů, svalů a šlach, díky čemuž je ocení i revmatici. Vlna také masíruje nervová zakončení na těle a tím zvyšuje prokrvení pokožky celého těla.

Ložní souprava z ovčího rouna HIT

Deka 140 x 200 cm, polštář 45 x 75cm, prostěradlo dle nabídky

2 650 Kč

Na skladě

Ložní souprava z ovčího rouna Lístky

Ložní vlněná souprava Lístky

2 950 Kč

Na skladě

Ložní souprava z ovčího rouna Noty HIT - 78

Ložní vlněná souprava Noty

2 650 Kč

Na skladě

Ložní souprava z ovčího rouna Ovečka

Ložní vlněná souprava Ovečka

2 650 Kč

Na skladě

Deka s polštářem, MERINO

Vlněná deka 150 x 200 cm, polštář 40 x 60 cm nebo 50 x 50 cm

2 650 Kč

Na skladě

Vlněná souprava celoroční

Rozměr: přikrývka 135 x 200 cm - 135 x 220 cm; polštář 70 x 90 cm

4 350 Kč

Na skladě

Vlněná souprava zimní

Rozměr: přikrývka 135 x 200 cm - 135 x 220 cm; polštář 70 x 90 cm

4 690 Kč

Na skladě

Ložní souprava - RELAX

Ložní souprava kombinovaná s ovčí vlnou a bavlnou. Jednu stranu tvoří ovčí vlna v přírodní barvě a druhou kvaliotní bavlněná látka s motivem Lilie. Ložní soupravy se vyrábějí z ovčího rouna mladých ovcí Merino. Mají profylakticko-léčebné účinky. Nedráždí pokožku, jemně masírují nervová zakončení na těle. Snižují také napětí a bolest, odstraňují kladné ionty, škodlivé pro organismus, které jsou příčinou únavy a bolestí hlavy.

2 990 Kč

Na skladě

Ložní souprava růže

Vlněná ložní souprava z přírodní ovčí vlny s motivem růže má profylakticko-léčebné účinky a spoustu jiných skvělých vlastností. Jednou z hlavních výhod ovčí vlny je že zachovává teplotní stabilitu a to v létě i v zimě a díky obsahu lanolinu se v ní nedrží roztoči.

2 650 Kč

Na skladě

Ložní souprava SOB

Ložní souprava s motivem sobů mají profylakticko-léčebné účinky. Nedráždí pokožku, jemně masírují nervová zakončení na těle. Snižují také napětí a bolest, odstraňují kladné ionty, škodlivé pro organismus, které jsou příčinou únavy a bolestí hlavy.

2 650 Kč

Na skladě

Souprava Camel 1200 g

Ložní souprava CAMEL pro nejnáročnější zákazníky představuje absolutní špičku mezi ovčími ložními soupravami, a to zejména díky svému složení, které obsahuje 90 % ovčí vlny Merino a 10 % velbloudí vlny. Tato kombinace zaručuje mimořádnou jemnost a dodává lidskému spánku pocit luxusu. Souprava je ideální volbou pro celoroční i zimní období a díky své elegantní hnědé barvě působí velmi stylově.

4 990 Kč

Na skladě

Ložní souprava dětská

Dětská ložní souprava z ovčí vlny s motivem slonů nebo koček. Jednou z hlavních výhod ovčí vlny je, že zachovává teplotní stabilitu a to v létě i v zimě a díky obsahu lanolinu se v ní nedrží roztoči. Tyto úžasné vlastnosti pomůžou vašim dětem ke kvalitnímu spánku, který nebude ničím rušený a do nového dne se budou probouzet krásně odpočaté.

1 650 Kč

Na skladě

Ložní souprava dětská OVEČKA

Dětská ložní souprava z ovčí vlny s motivem ovečky. Jednou z hlavních výhod ovčí vlny je, že zachovává teplotní stabilitu a to v létě i v zimě a díky obsahu lanolinu se v ní nedrží roztoči. Tyto úžasné vlastnosti pomůžou vašim dětem ke kvalitnímu spánku, který nebude ničím rušený a do nového dne se budou probouzet krásně odpočaté.

1 980 Kč

Na skladě